dnipropetrovshchyna-armiitsi-rf-obstrilialy-nikopolskyi-raion-ye-zahybli-ta-poraneni

Дніпропетровщина: армійці рф обстріляли Нікопольский район, є загиблі та поранені

 • 30759 переглядiв

Російські війська атакували Нікопольський район Дніпропетровської області з використанням артилерії та безпілотників, що призвело до жертв серед цивільного населення та пошкодження будівель та інфраструктури.

Армійці рф продовжують тероризувати мешканців Нікопольського району Дніпропетровської області. Впродовж вівторка 28 листопада росіяни завдали по громаді ударів з артилерії та дронів-камікадзе.  Через ці атаки є загиблі та поранені цивільні. Про наслідки збройної агресії рф повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Російські нелюди. Зранку вони вбили людину у Нікополі, ще двох поранили. Та на цьому не зупинилися. Вже за годину скерували на місто дрони-камікадзе. І знову постраждалий серед мирних. Це 43-річний чоловік.

– повідомив Сергій Лисак.

Деталі

За даними очільника Дніпропетровської ОВА, Нікопольщина пережила за день близько десяти атак.

По районному центру та Марганецькій громаді росіяни били з важкої артилерії. Зафіксовані й прильоти від ударних БпЛА.

За даними Сергія Лисака внаслідок цих атак в Нікопольському районі пошкоджені адмінбудівля, одне комунальне та два промислові підприємства. Понівечені 3 багатоповерхівки і 13 приватних будинків. В одному з будинків через обстріл зайнялася пожежа. Вогонь надзвичайники приборкали, однак одна із тамтешніх квартир зруйнована.

Також по даним голови ОВА снаряди рашистів побили цивільні автівки, загалом 7 авто – вантажних та легкових. Зачепило й лінії електропередач і газопроводи.

Додатково

У вівторок військові з ПвК "Схід" знищили у небі над Дніпропетровщиною два ворожих безпілотники, що ймовірно проводили розвідку.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Міноборони України та ЗСУ запровадили вже 280 стандартів НАТО

     • 28806 переглядiв

    Повноваження ФГВФО мають бути переглянуті – юрист

     • 213736 переглядiв

    Відновити світло на Одещині заважають дерева - ДТЕК

     • 26875 переглядiв