dnipropetrovshchyna-armiitsi-rf-atakuvaly-nikopolshchynu-bpla-ta-z-artylerii-ye-ruinuvannia-bez-zhertv

Дніпропетровщина: армійці рф атакували Нікопольщину бпла та з артилерії, є руйнування, без жертв

 • 44080 переглядiв

Атаки російських військових безпілотників на Нікопольський район завдали шкоди будівлям та інфраструктурі, але не призвели до жертв серед цивільного населення. Через удари росіян постраждали приватні будинки, адміністративна будівля, лінії електропередач та газопровід.

російські військові впродовж п’ятниці атакували Нікопольщину, що на Дніпропетровщині, з безпілотників. Минулось без постраждалих серед цивільних, однак є руйнування. Про це опираючись на дані районних адміністрацій, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Нікополь сьогодні був під артилерійським обстрілом. А ще ворог спрямував по місту 4 дрони-камікадзе. … Всюди минулося без загиблих та постраждалих.

повідомив Сергій Лисак.

Деталі

За даними голови ОВА, станом на 18:30,  у самому Нікополі пошкоджена адмінбудівля, а також 11 приватних будинків й 4 господарські споруди. Понівечені лінії електропередач та газогін.

Крім того, у п’ятницю ворог атакував Марганецьку громаду. Там агресор скинув півдесятка боєприпасів з БпЛА. Наслідки руйнувань ще уточняються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північний кордон підсилено, окупантам підготували "сюрпризи" – речник

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Слуга" Одарченко вийшов із СІЗО: за нього внесли 15 млн грн застави

     • 33955 переглядiв