ukenru
dlya-zatrimanogo-zastupnika-golovina-prokuratura-vimagaye-aresht-z-zastavoyu-u-20-mln-grn

Для затриманого заступника Головіна прокуратура вимагає арешт з заставою у 20 млн грн

 • 12665 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Сьогодні суд має обрати запобіжний захід для затриманого 30 липня колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області, який переховувався від слідства. Про це УНН повідомила прес-секретар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

Судове засідання у Солом'янському районному суді столиці заплановане на 14.30.

Як повідомила прес-секретар, прокуратура наполягатиме на триманні підозрюваного під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 20 млн грн.

Нагадаємо, 30 липня Національне антикорупційне бюро України повідомило про затримання колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області, який переховувався від слідства

Експосадовця разом із колишнім начальником ГУ Нацполіції в Одеській області підозрюють у заволодінні великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу. 25 липня цим двом особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Як повідомляв УНН, екс-керівнику поліції Одещини обрали запобіжний захід.

Раніше джерела повідомили УНН, що колишнього начальника головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитра Головіна було затримано у рамках розслідування щодо контрабанди сигарет через Одеський морський порт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП