ukenru
dlya-kremlya-nemaye-nichogo-novogo-u-zaboroni-kongresu-ssha-viyskovoyi-spivpratsi-z-rf-s-lavrov

Для Кремля немає нічого нового у забороні Конгресу США військової співпраці з РФ - С.Лавров

 • 10888 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У забороні Конгресу США військової співпраці з Росією немає нічого нового, повідомив керівник Міністерство закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров, передає УНН з посиланням на "ТАСС".

"Щодо обмежень на контакти між військовими Росії та США, які введені американським Конгресом, то тут нічого нового немає, ще в торішньому бюджеті Пентагону містилася заборона на контакти по лінії військових відомств. Хоча в цьому законі закріплювалося право президента США по дозволяти контакти військової лінії ",- заявив С.Лавров.

За його словами російські і американські військові контактують лише в рамках домовленості про уникнення ненавмисних інцидентів в повітрі.

При цьому за словами глави МЗС РФ, між Росією та США відсутня координація в боротьбі з тероризмом.

С.Лавров додав, що РФ відправити до Женеви експертів для обговорення пропозицій США по ситуації в Алеппо. За його словами, результатом такої зустрічі має бути узгодження конкретних кроків щодо звільнення міста від терористів.


Нагадаємо, палата представників конгресу США прийняла оборонний бюджет, який обмежує співпрацю з Росією у військових питаннях.

Українські Національні Новини

Новини Світу