ukenru
dlya-balukha-v-sudi-u-krimu-zaprosili-pyat-rokiv-koloniyi-poselennya

Для Балуха в суді у Криму запросили п'ять років колонії-поселення

 • 9246 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Прокурор на засіданні підконтрольного Кремлю Роздольненського районного суду у справі українського активіста Володимира Балуха попросив для обвинувачуваного 5 років і 1 місяць позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні. Про це УНН повідомляє з посиланням на Крим.Реалії.

Як повідомляється, обвинувач також заявив, що вина В.Балуха "повністю доведена". На його думку, під час судового процесу захист "не надав жодного доказу, що свідчить про… невинуватість".

При цьому, як зазначається, під час судового слідства не було розглянуто жодного доказу, що вказує на факт придбання українським активістом боєприпасів.

Адвокат В.Балуха під час дебатів звернув увагу, що в суді не була опитана більшість свідків обвинувачення, а отримані під час обшуку докази не можуть вважатися такими, оскільки "здобуті з порушенням законодавства". Захист також заявив, що суд має виправдати В.Балуха.

Роздольненський районний суд Криму 12 січня завершив судове слідство у справі українського активіста В.Балуха.

ФСБ Росії затримала В.Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі будинку, де живе активіст, 90 патронів і кілька тротилових шашок.

Нагадаємо, в окупованому Криму суд відмовив активісту Балуху у медичному обстеженні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП