dlia-zviazku-na-tli-vidkliuchen-svitla-medykam-ekstrenoi-dopomohy-na-kyivshchyni-peredaly-10-starlink-kravchenko

Для зв'язку на тлі відключень світла медикам екстреної допомоги на Київщині передали 10 Starlink - Кравченко

 • 11634 переглядiв

10 систем Starlink передали Київському обласному центру екстреної медичної допомоги. Це має забезпечити безперебійний зв'язок для станцій швидкої та бригад екстреної допомоги під час відключень електроенергії.

10 систем Starlink передали Київському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Це має забезпечити безперебійний зв'язок для станцій "швидкої" та бригад екстреної допомоги під час відключень електроенергії. Про це повідомив у понеділок голова Київської ОВА Руслан Кравченко, пише УНН.

Деталі

"Декілька хвилин на порятунок життя. Це звична історія для кожної бригади екстреної медичної допомоги. Тривала відсутність електроенергії значно ускладнила роботу медиків. Тому працюємо над забезпеченням їх надійним зв'язком. Днями передали Київському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 10 супутникових систем Starlink", - повідомив Кравченко у Facebook.

Зі слів голови ОВА, їх завдяки небайдужим жителям регіону придбав благодійний фонд Сергія Гулієва.

"Завдяки цьому станції швидкої та бригади екстреної допомоги будуть з безперебійним інтернетом. Медики будуть отримувати виклики та оперативно на них реагувати" - зазначив Кравченко, висловивши вдячність усім, хто в такі складні часи долучається до допомоги.

На Київщині через складну ситуацію зі світлом всі пункти незламності переведуть в робочий режим - Кравченко06.07.24, 11:56

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі