dlia-rf-kupiansk-platsdarmom-dlia-podalshoho-nastupu-na-zakhid-sukhoputni-viiska

Для рф Куп'янськ - плацдарм для подальшого наступу на захід - Сухопутні війська

 • 36880 переглядiв

Російські війська продовжують націлюватися на Куп'янськ у Харківській області через його стратегічну цінність як потенційного плацдарму для наступу на захід.

Російські окупанти не відмовилися від своїх намірів щодо наступу на Куп'янськ у Харківській області, адже місто може стати плацдармом для подальшого наступу на захід. Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо в ефірі телемарафону, пише УНН.

Деталі

Ворог від своїх намірів щодо наступу на місто Куп'янськ не відмовився. Активні бойові дії на цьому напрямку розпочалися на початку жовтня і тривають по цей день. За минулу добу на даному напрямку було відбито дев'ять ворожих атак поблизу Синьківки

- розповів Фітьо.

За його словами, ворог намагається захопити Синьківку для створення подальшого плацдарму для наступу безпосередньо на місто Куп'янськ.

Куп'янськ - це важливий центр логістичний й він може стати подальшим плацдармом для наступу на захід в сторону не окупованої України. Окрім цього, бачимо, що зараз ворог перекидає туди резерви штурмових батальйонів й таким чином намагається компенсувати втрати, які там зазнає. Втрати там достатньо серйозні

- зазначив Фітьо.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що оперативна ситуація на сході України залишається складною. росіяни не припиняють ведення наступальних дій по всьому фронту.

Умєров та Залужний відвідали позиції воїнів на Східному напрямку: обговорили посилення фортифікацій12.12.23, 16:35

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters: Іран заявив про страту агента ізраїльської розвідки

     • 34671 переглядiв