ukenru
distsiplinarna-komisiya-virishit-dolyu-linchevskogo-11-chervnya

Дисциплінарна комісія вирішить долю Лінчевського 11 червня

 • 45207 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Сьогодні дисциплінарна комісія публічно заслухала повний виступ заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського на засіданні Рахункової палати 15 травня 2018 року і вирішила направити виступ на розгляд експертів, передає УНН із посиланням на прес-службу МОЗ.

"Рішення дисциплінарної комісії: 1. Направити відповідні матеріали для проведення експертизи в Національний інститут судової експертизи; 2. Наступне засідання провести у понеділок, 11 червня", - йдеться у повідомленні.

Як відзначили у МОЗ, експерти Національного інституту судової експертизи мають дати свій висновок про те, що чи містив виступ заступника міністра Олександра Лінчевського на засіданні Рахункової палати 15 травня 2018 року ознаки образи.

"На наступному засіданні 11 червня дисциплінарна комісія розгляне експертний висновок і прийме остаточне рішення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав вказівку відкрити дисциплінарне провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського після його заяв про онкохворих.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Олександр Лінчевський під час звіту у Рахунковій палаті заявив, що в Україні немає сенсу фінансувати лікування онкохворих. Сам заступник міністра вважає, що його слова були вирвані з контексту.

Українські Національні Новини

Політика