ukenru
distantsiyka-vimir-temperaturi-pered-vkhodom-v-ofis-zakriti-sportzali-i-kavyarni-yak-zaraz-pratsyuyut-ofisi-v-milani

Дистанційка, вимір температури на вході, закриті спортзали і кав'ярні: як зараз живе Мілан

 • 17988 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Багато великих компаній, що базуються в Мілані, перейшли на віддалену роботу, в той час як ті, що продовжують працювати на місці - почали вимірювати температуру співробітникам. Про це повідомляє УНН з посиланням на агентство ANSA.

"Надзвичайна ситуація з коронавірусу не зупиняє компанії, а рішення для співробітників - це "розумна" робота. У компаніях вважають, що "робота повинна продовжуватися", при цьому зберігаючи і охороняючи здоров'я людей, які є пріоритетом. Всі запобіжні заходи були прийняті в будівлях великих компаній, співробітників поінформували про "правила поведінки", яких необхідно дотримуватися", - пишуть в агентстві.

Так, в CityLife Shopping District в Мілані, в хмарочосах Allianz, Generali і Pwc, кількість співробітників та покупців різко зменшилася в середньому за день, в тому числі через те, що багато хто віддав перевагу роботі з дому. Також повідомляється, що у великому парку під вежами, незважаючи на весняну погоду, лавки залишаються порожніми в обідній час.

У вежі Generali співробітників майже вдвічі менше, так як багато хто прийняв пропозицію працювати дистанційно.

"Була створена група, яка стежить за розвитком ситуації. На вході в вежу з'явилася можливість вимірювання температури тіла. Аналогічна ситуація також в башті Allianz, де 50% з 2 600 людей вирішили працювати з дому. Закрито бар на 23 поверсі, столові і спортзал", - повідомляють в агентстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бояться, що не пустять "свої": чому українські перевізники призупиняють поїздки в Італію

Варто відзначити, що в міланському офісі Axa, 85% з 900 співробітників віддали перевагу гнучкому графіку. У Мілані офіси Credit Suisse (швейцарський фінансовий конгломерат - ред.) майже порожні, як і в Unicredit.

Для зменшення ризику, найбільша італійська нафтогазова компанія Eni вирішила обмежити поїздки персоналу в Італію і за кордон. Гнучку роботу обрали тисячі співробітників Snam в регіонах Емілія-Романья, Ломбардія, П'ємонт і Венето. Компанія підкреслює, що "здоров'я і безпека людей є пріоритетом". В аналогічній ситуації перебуває компанія Aon, що надає професійні послуги і пропонує широкий спектр рішень щодо ризиків, догляду на пенсії та здоров'я.

Вдома також працюють 74 співробітника багатонаціональної нафтосервісної компанії Saipem.

Співробітники, які продовжують виконувати роботу на дому відзначають, що так безпечніше, однак сумують за колегами, додають в агентстві.

Нагадаємо, що кількість померлих в Італії від хвороби, викликаної новим коронавірусом, збільшилася до семи осіб.

Як раніше повідомляв УНН, 25 лютого, підтвердили перший випадок зараження коронавірусом у адміністративному центрі Сицилії - Палермо на півдні Італії.

Українські Національні Новини

Новини Світу