ukenru
distali-z-togo-svitu-navit-kobzona-u-mzs-prokomentuvali-rosiyski-zakidi-v-bik-vizitu-dzholi-do-lvova

Дістали з того світу навіть Кобзона: у МЗС прокоментували російські закиди в бік візиту Джолі до Львова

 • 247081 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Як би не намагалися в Москві дискредитувати мету поїздки американської акторки Анджеліни Джолі до Львова, світ побачив достатньо доказів варварства путінської росії через її війну проти України. Про це написав у Facebook речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, коментуючи нещодавні закладу російських "колег", пише УНН.

Цитата

"МЗС РФ схвилював приїзд до України посла доброї волі ООН Анджеліни Джолі. Подобається, не подобається — а Москві доведеться змиритися з новою реальність: Україна може зателефонувати "найрозкрученішому представнику всього світу", а росія - ні. Від російського режиму зараз відхрещюються навіть маргинальні зірки іноземного шоу-бізнесу", - написав Ніколенко.

З його слів, як би не намагалися в Москві дискредитувати мету поїздки американської акторки, "світ побачив достатньо доказів варварства путінської росії через її війну проти України".

Деталі

На думку українського дипломата, реабілітація в очах міжнародної творчої спільноти стала нездійсненною місією для росії - залишається лише працювати над імпортозаміщенням. Навіть "дістали з того світу Йосипа Кобзона", помітив рочник.

"Шановні колеги з російського МЗС, наступного разу не забувайте про творчий колектив "загони путіна", - додав Ніколенко.

Контекст

Речниця російського міністерства закордонних справ марія захарова заявила, начебто посла доброї волі ООН Анджеліну Джолі "покликали" в Україну, аби відволікти від евакуації цивільних з Маріуполя.

"Дзвонять найрозкрученішому представнику всього світу – Анджеліні Джолі. Це так легко продати обивателю: "Всесвітньо відома актриса потрапила під ракетний обстріл в Україні". Вона ж посол доброї волі, хоча ООН і поспішила відхреститися від своєї залученості до її львівських канікул. Вона ж відвідувала сирійських біженців та африканських голодуючих. Нікому з них, щоправда, легше від цього не стало. Але це нікому не цікаво. Головна мета досягнута – увага світової преси відвернена від "Азовсталі", - написала вона в своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо

Голлівудська акторка та Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала Львів. Її помітили в одній із кав'ярень.

Вона відвідала школу-інтернат на Львівщині.

Як писав УНН, у мережі з'явилося відео, як зірка була змушена бігти до укриття, коли почав лунати сигнал повітряної тривоги.

Українські Національні Новини

Політика