ukenru
disney-viplatit-pratsivnikam-po-1000-dolariv-cherez-reformu-trampa

Disney виплатить працівникам по 1000 доларів через реформу Трампа

 • 9816 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Walt Disney Co. виплатить одноразову грошову премію в розмірі 1000 доларів через нову федеральну податкову реформу. Про це пише Bloomberg, повідомляє УНН.

Такий бонус від компанії отримає близько 125 тис. співробітників. Корпорація також планує внести 50 млн дол. до фонду, кошти з якого планується витрачати на допомогу оплати освіти співробітникам з погодинною оплатою. Щорічно Disney буде направляти в цей фонд по 25 млн дол.

Не лише Disney вирішила платити робітникам бонуси через нову реформу. Раніше в Verizon Communications сказали, що виплатять працівникам гранти на суму близько 2600 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney купує частину 21st Century Fox

Напередодні глава профспілки Unite Here Ерік Клінтон звинуватив Disney в невиплаті бонусів для 23 тис. працівників парків в Орландо в штаті Флорида. Доходи компанії від реформи Трампа в профспілці оцінили в 2 млрд дол. на рік.

"Якщо вони призначають бонуси комусь, вони повинні давати їх всім", - зазначив Клінтон.

В компанії ці обвинувачення не прокоментували. Раніше у корпорації говорили, що мають намір працювати з профспілками з питань розподілу премій для працівників.

Українські Національні Новини

Новини Світу