ukenru
direktor-tsru-zayaviv-pro-mozhlive-vtruchannya-rf-u-vibori-v-kongres-2018-roku

Директор ЦРУ заявив про можливе втручання РФ у вибори в Конгрес 2018 року

 • 10317 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Директор Центрального розвідувального управління Майкл Помпео вважає, що Російська Федерація може втрутитися в проведення проміжних виборів до Конгресу США в листопаді 2018 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

“Я безумовно очікую, що вони (росіяни), продовжать намагатися робити це (впливати на вибори в США). Але я переконаний, що США в змозі провести вільні і чесні вибори і що ми будемо чинити опір досить успішно, а російський вплив на наші вибори не буде значним”, — відповів керівник ЦРУ на запитання кореспондента ВВС про гіпотетичне втручання Росії у вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заарештований екс-співробітник ЦРУ допоміг Китаю ліквідувати 20 інформаторів розвідки США

6 листопада 2018 року в США пройдуть проміжні вибори у Конгрес. Громадянам країни належить переобрати всіх 435 членів Палати представників Конгресу США, а також 33 з 100 американських сенаторів. Крім цього в багатьох штатах пройдуть муніципальні та губернаторські вибори.

На даний момент в США проводиться розслідування з можливим втручанням РФ у президентські вибори 2016 року. Москва безліч разів спростовувала твердження про спроби вплинути на хід цих виборів.

Як раніше повідомляло УНН, Google і Twitter не знайшли доказів впливу Росії на регіональні вибори в США в 2017 році. У відповідях компаній на письмові запитання членів комітету з розвідки Сенату США кажуть, що їм нічого не відомо про будь-яких підтримуваних державою спроби втручання у вибори губернаторів у штатах Нью-Джерсі і Вірджинія, а також в інших волеизъявлениях на національному або місцевому рівні в минулому році.

Українські Національні Новини

Політика