ukenru
direktor-kiyivskoyi-shkoli-u-yakoyi-viyavili-koronavirus-kontaktuvala-z-sotneyu-pratsivnikiv-ta-52-uchnyami

Директор київської школи, у якої виявили коронавірус, контактувала з сотнею працівників та 52 учнями

 • 22120 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Директор київської школи №197, у якої виявили COVID-19, контактувала з близько 100 працівниками школи та 52 учнями 11 класів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає УНН.

“Минулого тижня коронавірус виявили у директора столичної школи №197 в Святошинському районі. Хвору госпіталізували до лікарні, стан здоров’я жінки - середньої тяжкості. У її чоловіка виявили запалення легень, госпіталізовані також син і бабуся. Встановили, що директор контактувала з майже сотнею працівників в своїй школі, кількома представниками управління освіти району та з керівниками інших п’яти шкіл. Також серед контактних осіб виявили 52 учнів 11 класів, які працювали в консультативних групах з підготовки до ЗНО”, - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що також серед контактних осіб - 15 батьків майбутніх першокласників.

“До пробного ЗНО, що відбувається 15 та 17 червня, з цих учнів (11 класу, - ред.) будуть допущені тільки ті, в яких ПЛР-тести будуть негативні. Тестування пройдуть вже цієї неділі. Зроблять його і іншим контактним особам. Усіх, хто контактував з директором школи №197 - відправили на самоізоляцію. У приміщенні школи здійснюють посилену дезінфекцію. У трьох з 5 шкіл, з керівниками яких контактувала хвора, планують провести зовнішнє незалежне оцінювання”,- додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, COVID-19 підтвердили у директора однієї зі столичних шкіл.

Українські Національні Новини

Київ