ukenru
dinamo-zaznalo-porazki-u-pershomu-sparingu-v-ispaniyi

"Динамо" зазнало поразки у першому спарингу в Іспанії

 • 14008 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Київське "Динамо" провело свій перший контрольний матч на тренувальному зборі в Марбельї (Іспанія) проти швейцарського клубу "Санкт-Галлен", повідомляє кореспондент УНН.

На 12 хвилині наддальній удар Рунера пройшов в кількох сантиметрах від стійки воріт Маханькова. Кияни більше контролювали м'яч, але до гострих моментів справа не доходила. Натомість швейцарці не упустили свою нагоду. Кедрік Іттен на 34 хвилині випередив Бурду і боротьбі на другому поверсі і завдав результативного удару головою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" вирушило до Іспанії на перший зимовий тренувальний збір

Єдиний гольовий момент "динамівці" мали після поновлення гри - м'яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки після удару Кадара з подачі Калитвинцева. Під завісу гри неузгодженні дії Алібекова, Морозюка і голкіпера Бущана призвели до голу Яніса Тафера – 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападник "Динамо" Кравець став футболістом турецького клубу

Склад "Динамо" у 1-му таймі: Маханьков – Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піварич – Шепелєв, Буяльський, Гармаш, Вербич, Гонсалес – Хльобас, у 2-му: Бущан - Морозюк, Хачериди, Кадар, Миколенко - Алібеков, Ротань, Смирний, Калитвинцев, Шапаренко – Бєсєдін.

Додамо, що завтра на "біло-синіх" очікує протистояння з норвезьким "Хаугесундом".

Українські Національні Новини

Спорт