ukenru
dinamo-ne-zmoglo-zdolati-serednyaka-angliyskogo-chempionshipu

"Динамо" не змогло здолати середняка англійського чемпіонату

 • 13518 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Київське "Динамо" провело п’ятий спаринг на тренувальному зборі в Австрії. Суперником підопічних Олександра Хацкевича виступив англійський "Брентфорд". Про це інформує сайт віце-чемпіона України, передає УНН.

Напередодні поєдинку розпочалася сильна злива, яка закінчилася лише у середині першого тайму, тому командам довелося грати на в’язкому полі. Вже на початку першої половини зустрічі київську команду спіткала неприємність: арбітр призначив пенальті за фол Шабанова проти Воткінса. Але з ударом Маркондеша Бущан впорався, вгадавши напрям польоту м'яча та з другої спроби зафіксувавши його у руках.

Надалі небезпечних моментів біля воріт обох команд було небагато. Відзначимо небезпечний навіс Де Пени на Караваєва та удар головою Кадірі після навісу від кутової позначки, але в обох випадках "біло-синім" гравцям трохи не вистачило влучності. Ще в одному з моментів до воріт знову проривався Караваєв, але завдати прицільного удару не вийшло. Що стосується англійців, мабуть, найактивнішиму їхньому складі був Воткінс, але захисники клубу з УПЛ та воротар діяли злагоджено і надійно, тому ліквідовували потенційну загрозу та не давали йому можливості для взяття воріт.

Другий тайм розпочався із атаки англійців, яка завершилася ударом по воротах, але Бойко, який щойно вийшов на заміну, надійно забрав м’яч. За інерцією гравці "Бретфорда" провели ще кілька атак, але з часом кияни перемістили гру на чужу половину поля та зосередили свої сили попереду. Караваєв проривався до воріт з правого боку, але у підсумку кут для удару виявився занадто гострим, і Олександр у боротьбі із захисником влучив у сітку з зовнішнього боку. Мав момент і Де Пена, але не скористався подачею на нього.

Тим часом біля протилежних воріт у Бойка було менше роботи, ніж у його колеги Бущана у першій половині зустрічі. До фінального свистка рахунок не змінювався, тож, заключний контрольний матч на зборі в Австрії для "Динамо" завершився нульовою нічиєю.

Відзначимо, що "Брентфорд" крайнього сезону посів 11 місце із 24 команд англійського Чемпіоншипу.

Українські Національні Новини

Спорт