ukenru
dfs-napravila-do-sudu-materiali-schodo-ozg-yake-zaymalosya-legalizatsiyeyu-dokhodiv

ДФС направила до суду матеріали щодо ОЗГ, яке займалося легалізацією доходів

 • 10248 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві направили до суду матеріали кримінального провадження стосовно організованої злочинної групи (ОЗГ), учасники якої підозрюються в низці кримінальних правопорушень, в тому числі, легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом. Про це в мережі Facebook повідомив перший заступник Голови Державної фіскальної служби України, передає УНН.

"В ході досудового розслідування кримінального провадження за фактами організації та співучасті у злочинній діяльності, фіктивного підприємництва, незаконних дій з документами про переведення грошових коштів, службового підроблення документів, а також легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, було зібрано доказову базу, яка свідчить про протиправну діяльність підозрюваних, проте організатору злочинної діяльності вдалося сховатися на тимчасово непідконтрольній території Луганської області, де він і перебував майже рік", - йдеться в повідомлені.

У жовтні 2017 року при в'їзді на підконтрольну територію на КПВВ його було затримано співробітниками спецпідрозділу податкової міліції "Фантом" і доставлено до Києва для визначення запобіжного заходу.

Після внесення застави в розмірі 252 тис. 600 гривень підозрюваного було звільнено з-під варти, однак суд зобов'язав його на першу вимогу прибувати для проведення слідчих дій. В даний час кримінальне провадження щодо чотирьох підозрюваних направлено до суду.

Нагадаємо, у Київській області співробітники податкової міліції спільно із Васильківським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області припинили діяльність семи нелегальних автозаправних комплексів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП