ukenru
devyatom-uchasnikam-zlochinnogo-ugrupovannya-bortsiv-iz-pedofilami-ogolosheno-pro-pidozru

Дев'ятьом учасникам злочинного угруповання "борців із педофілами" оголошено про підозру

 • 11596 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 27 лютого. УНН. Прокуратурою Кіровоградської області оголошено про підозру дев’ятьом учасникам злочинного угруповання “Білі леви”. Четверо з них є неповнолітніми. Про це під час прес-конференції повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Кіровоградської області Сергій Чоботарьов, передає кореспондент УНН-Центр.

Так, на сьогодні всім затриманим оголошено про підозру у скоєні злочину передбаченого частиною 3 ст. 189 ККУ.

Як зазначив слідчий прокуратури, правоохоронці провели 14 санкціонованих обшуків під час яких виявили кошти, бити та балаклави. Також правоохоронцями було вилучено засоби відеофіксації та 34 відеоматеріали з побиттям людей.

Слідству стало відомо, що зловмисники, створивши жіночий акаунт в соцмережі, опублікували на ньому відверті фото дівчат. Номери телефонів користувачів, які ставили позначку “вподобання” члени організації пізніше дізнавались та неповнолітні дівчата зідзвонювались з ними й призначали зустріч. Далі члени угруповання, за словами слідчих, здійснювали побиття цих осіб та відбирали у них кошти і цінні речі.

Додамо, за словами начальника слідчого відділу прокуратури, члени організації позиціонували себе як борці з педофілами.

Серед учасників були також адміністратори спільноти в соцмережі та люди, які займались монтажем відео.

Нагадаємо, серед злочинного угруповання "борців із педофілами" на Кіровоградщині були правоохоронці.

Як повідомляв УНН, прокуратура області спільно з СБУ викрили злочинну групу, яка називала себе борцями з потенційними педофілами та діяла під назвою White Lions.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП