ukenru
devyat-lyudey-dostavili-do-politsiyi-cherez-napad-na-zhurnalistiv

Дев'ять людей доставили до поліції через напад на журналістів

 • 15271 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. За підозрою у нападі на журналістів у Києві до управління поліції доставили дев’ять осіб, вони надають пояснення та з ними проводяться слідчі дії, зокрема впізнання. Одного чоловіка вже затримали. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у столиці.

Напад стався напередодні ввечері. На вулиці Промислова у Голосіївському районі столиці група невідомих на кількох автомобілях з іноземною реєстрацією пошкодили сокирою машину, застосували аерозольні балончики, побили журналіста та забрали сумку з грішми і речами, нагадали у поліції.

"На місці події поліцейські виявили дев’ятьох осіб, які назвалися охоронцями, а відтак їх доставили до управління поліції. З ними проводяться слідчі дії, одного із них потерпілі впізнали як нападника. Одного чоловіка вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Діям інших доставлених після першочергової перевірки буде надана правова оцінка", - вказали правоохоронці.

Окрім того, проведено обшук на території, на яку вказали потерпілі, під час якого було вилучено мобільні телефони осіб, які знаходилися там, сокиру, газовий балончик, два ножі, три пристрої для відстрілу гумових куль із дозвільними документами, мисливський карабін, стартовий пістолет іноземного виробництва, патрони і три автомобілі.

"Потерпілий, якого доставили у лікарню, зі слів медпрацівників, отримав черепно-мозкову травму, опік слизової оболонки очей. Після надання допомоги він залишив лікарню", - додали у поліції.

За фактом нападу розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП