derzhspetszvyazku-nadilili-funktsiyami-z-zakhistu-kritichnoyi-infrastrukturi

Держспецзв'язку наділили функціями з захисту критичної інфраструктури

 • 149254 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Держспецзв’язку визначили уповноваженим органом з питань захисту критичної інфраструктури України. Про ухвалення відповідного законопроекту №7607 в цілому повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук у Facebook, пише УНН.

Цитата

"Парламент ухвалив низку важливих рішень. Серед них: у цілому 7607 — створили умови виконання Держслужбою спецзв’язку функцій уповноваженого органу з питань захисту критичної інфраструктури", - повідомив Стефанчук.

Деталі

Так, згідно з інформацією на сайті парламенту, законопроектом №7607 у законодавстві прописується, що Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України виконує функції уповноваженого органу у сфері захисту критичної інфраструктури України.

І що формування і реалізацію державної політики у сфері захисту критичної інфраструктури, координацію діяльності суб’єктів національної системи захисту критичної інфраструктури забезпечує уповноважений орган у сфері захисту критичної інфраструктури України.

Нагадаємо

З 7 по 18 жовтня росія завдала близько 190 масованих ударів ракетами, дронами-камікадзе та артилерією по 16 областям України та Києву. Удари були здебільшого завдані по об'єктах критичної інфраструктури, зокрема, об'єктах енергетики, цивільних об'єктах.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що кремль наказав готувати масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі України ще 2 та 3 жовтня.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    В МОЗ розповіли про нюанси вакцинації дітей

     • 319234 переглядiв

    Нові атаки рф: киян закликали економити воду та електрику

     • 220799 переглядiв