derzhgeokadastr-ta-rada-veteraniv-ukrayini-pidpisali-memorandum-pro-nadannya-veteranam-zemel

Держгеокадастр та Рада ветеранів України підписали меморандум про надання ветеранам земель

 • 20021 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між головними управліннями Держгеокадастру в областях та Радою ветеранів України у сфері забезпечення учасників бойових дій земельними ділянками. Підписання відбулося під час наради щодо реформування діяльності Держгеокадастру, передає кореспондент УНН.

"Ми знаємо про проблеми учасників АТО. Точніше, не про проблеми, а про виконання фактично зобов’язань держави перед цією категорією людей. І сьогодні ми плануємо підписання меморандуму з 24 обласними організаціями з учасників АТО, де будуть зафіксовані переліки земельних ділянок, які мають бути надані їм в рамках безкоштовної приватизації", - сказав прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Після цього відбулося підписання Меморандуму про співробітництво між головними управліннями Держгеокадастру в областях та Радою ветеранів України у сфері забезпечення учасників бойових дій земельними ділянками.

Нагадаємо, Олексій Гончарук повідомив, що ринок землі не відкриють, поки не буде бази даних сільськогосподарських земель.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Оператор "Північного потоку-2" ініціював арбітраж проти ЄС

     • 13885 переглядiв