ukenru
deputati-golosuvatimut-za-reintegratsiyu-donbasu-na-ostanomu-plenarnomu-tizhni-o-goncharenko

Депутати голосуватимуть за реінтеграцію Донбасу на останньому пленарному тижні – О.Гончаренко

 • 12944 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Законопроект про реінтеграцію Донбасу буде розглянутий в парламенті на останньому пленарному тижні. Про це в ексклюзивному коментарі корреспонденту УНН заявив народний депутат України, заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко.

"Законопроект готується в РНБО (Раді національної безпеки і оборони - ред.) за участі депутатів. Тексту ще немає. Планується до розгляду тоді, коли він буде готовий... і внесений на розгляд Верховної Ради. Непевне, це буде найближчими тижнями так, щоб на наступному сесійному тижні, до кінця сесії, він міг бути розглянутий", - сказав О.Гончаренко.

Він також зазначив, що на наступному пленарному тижні фракція "Блоку Петра Порошенка" буде голосувати за законопроект щодо запровадження судової реформи.

"Звичайно ми голосуємо за судову реформу, законопроект №6232 (Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів)", - сказав також О.Гончаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль хоче детально вивчити законопроект про реінтеграцію Донбасу

Нагадаємо, РНБО розгляне законопроект про деокупацію Донбасу найближчим часом.

Українські Національні Новини

Політика