ukenru
deputati-futbolnoyi-tsk-viyikhali-na-inspektsiyu-mini-maydanchikiv-yaki-zavod-ffu-prodakshn-ne-buduvav-zayava

Депутати "футбольної" ТСК виїхали на інспекцію міні-майданчиків, які завод "ФФУ Продакшн" не будував - заява

 • 13460 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Сьогодні в рамках виїзного засідання ТСК ВР (з питань розслідування будівництва футбольних міні-полів зі штучним покриттям у Києві), члени Комісії прийняли рішення відвідати 6 таких спортивних майданчиків. Однак, завод "ФФУ Продакшн" не має ніякого відношення до будівництва жодного з цих 6 обраних об'єктів. Про це йдеться у заяві заводу на сторінці Facebook, передає УНН.

"Завод "ФФУ Продакшн" виступав підрядником і головним виконавцем усіх робіт із реконструкції та будівництва 66 міні-майданчиків в столиці. Усі адреси цих полів та самі об'єкти перераховані у звіті тут:

https://ffu.ua/files/biblioteka/buklet-mayd-kiev-2018.pdf

Із чим пов'язане рішення депутатів інспектувати абсолютно інші спортивні об'єкти - нам не відомо. Хто був чи є підрядником обраних членами ТСК об'єктів футбольної інфраструктури - нам також не відомо.

Відповідна заява "ФФУ Продакшн" публікується з метою уникнення можливого подальшого маніпулювання фактами та підміни понять", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явилося понад 1600 нових футбольних майданчиків

На підприємстві також наголосили на тому, що "радо запрошують" представників ТСК ВР відвідати футбольні міні-поля, збудовані саме "ФФУ Продакшн" в рамках програми бюджетного фінансування на 2017-2018 рр.

Як писав УНН, раніше члени "футбольної" ТСК ВР відвідали завод "ФФУ Продакшн"

Українські Національні Новини

Політика