ukenru
deputata-miskradi-na-bukovini-vikrito-na-khabari-u-4-tis-dolariv

Депутата міськради на Буковині викрито на хабарі у 4 тис. доларів

 • 13024 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Депутату Хотинської міської ради повідомлено про підозру у пособництві в одержанні 4 тис. доларів хабара. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Прокурором Чернівецької області повідомлено про підозру депутату Хотинської міської ради у пособництві в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, за вчинення нею в інтересах третьої особи дій з використанням службового становища (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за даними слідства, депутат, діючи за попередньою змовою з посадовцями місцевого самоврядування одного з райцентрів, отримав від іноземця, який проживає на території області, неправомірну вигоду у сумі 4 тис доларів США за позитивне вирішення питання щодо надання в довгострокову оренду земельної ділянки орієнтовною площею 2,2 га.

"19 травня 2020 року за процесуального керівництва прокуратури Чернівецької області Управлінням Служби безпеки України в Чернівецькій області його затримано під час одержання коштів", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові депутат міськради підозрюється у заволодінні 430 тис. грн, виділених на ремонт доріг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП