ukenru
deputat-kiyivoblradi-zayaviv-pro-pochatok-velikoyi-diskriditatsiynoyi-kampaniyi-proti-nogo

Депутат Київоблради заявив про початок великої дискридитаційної кампанії проти нього

 • 7282 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Депутат Київської обласної ради Вячеслав Соболєв заявив, що не має ніякого відношення до діяльності мережі магазинів на окупованій території, а інформація, розповсюджена в ЗМІ - інсинуація опонентів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Інформація СБУ про виявлення в столиці комерсантів, які володіючи мережею супермаркетів на окупованій території, спонсорували терористів, в черговий раз порушила хвору фантазію моїх опонентів. Мені невідомо про яку саме мережу йде мова, але кишенькові активісти і ЗМІ, які зробили їм послуги, вже встигли на всю розкрутити фейк.

Я вже втомився повторювати, що ось уже 10 років не маю нічого спільного з мережею магазинів "Обжора". До 2007 року я був одним із засновників компанії, яка здавала "Обжорі" приміщення в оренду ", - зазначив він.

В.Соболєв розцінює такі дискридитаційні кампанії як спробу відволікти його від роботи в раді.

"Всі прив'язки мого прізвища до діяльності "Обжори" не більше, ніж інсинуації і підступи опонентів. Такі дискридитаційні кампанії ведуться навмисно, щоб відвернути мою увагу від роботи депутата. Зараз на кону стоїть багато стратегічних питань в обласній раді, тому вестися на провокації і займатися невігласами в збиток виборцям я не маю наміру", - пояснив він.

В.Соболєв також звернувся до ЗМІ з проханням не поширювати недостовірну інформацію.

"Зараз я перебуваю в Ізраїлі, в запланованій місяць тому поїздці. Ніяких обшуків, допитів та інших процесуальних дій у мене не було ", - резюмував В.Соболєв.

Українські Національні Новини

Політика