ukenru
denisova-zaklikala-evakuyuvati-u-khersoni-58-ditey-sirit-ta-ditey-pozbavlenikh-batkivskogo-pikluvannya-yaki-perekhovuyutsya-u-pidvali-mistsevoyi-tserkvi

Денісова закликала евакуювати у Херсоні 58 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які переховуються у підвалі місцевої церкви

 • 149367 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що у Херсоні 58 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування більше місяця переховуються у підвалі місцевої церкви. Про це інформує УНН.

Деталі

58 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування більше місяця переховуються у підвалі місцевої церкви.

З них 10 дітей у віці від 4 місяців до 1 року, решта – молодше 4 років, в тому числі діти з інвалідністю, які потребують спеціального догляду та лікування.

Цитата

"Ми знайшли безпечне місце перебування для цих дітей в регіоні України, в якому не ведуться активні бойові дії. Там вихованцям будинку дитини буде надаватись вся необхідна допомога, лікування та догляд", - повідомила Денісова.

Чиновниця звернулвся до усіх причетних та небайдужих у зв’язку із необхідністю термінової евакуації вихованців будинку дитини міста Херсона на безпечну територію України.

Нагадаємо

Жертвами російського вторгнення до України стали вже 215 дітей.

В Україні створять реєстр дітей, які потребують реінтеграції та поновлення прав.

Українські Національні Новини

Суспільство