ukenru
den-viboriv-na-kiyivschini-dilnitsi-pratsyuyut-bez-porushen

День виборів: на Київщині дільниці працюють без порушень

 • 10940 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Сьогодні в Україні проходять перші місцеві вибори у 78 об’єднаних територіальних громадах. На Київщині всі дільниці працюють, порушень громадського порядку не зафіксовано. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

"На Київщині місцеві вибори в територіальних громадах тривають. Всі 62 виборчих дільниці розпочали свою роботу вчасно. Поліцейські, які охороняють громадський порядок під час волевиявлення громадян, порушень на даний час не зафіксували", - йдеться у повідомленні.

Загалом на час виборів задіяно 240 правоохоронців, в тому числі і Національна гвардія. Збільшено кількість патрулів, маршрути яких наближені до виборчих дільниць.

У кожному територіальному відділі поліції створені додаткові слідчо-оперативні групи, співробітники яких будуть займатися реагуванням і розглядом звернень та заяв громадян, пов'язаних із порушенням виборчого процесу.

Нагадаємо, сьогодні у 78 об’єднаних територіальних громадах в 13 областях проходять перші місцеві вибори голів та депутатів. Нова точка відліку для громад, які отримують нові можливості для розвитку.

Українські Національні Новини

Політика