ukenru
den-v-oos-boyoviki-zdiysnili-chotiri-obstrili

День в ООС: бойовики здійснили чотири обстріли

 • 10131 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Від початку цієї доби незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об’єднаних сил. Про це йдеться у зведенні, опублікованому прес-центром штабу ООС, передає УНН.

"Від початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил. А в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл позицій ОС.

"Внаслідок ворожих обстрілів втрат з нашої сторони не зафіксовано. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - проінформували у штабі.

Нагадаємо, минулої доби, 15 липня, бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню.

Раніше УНН повідомляв, що внаслідок ворожих обстрілів на Донеччині загинув старший солдат окремої механізованої бригади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП