ukenru
den-v-oos-boyoviki-devyat-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

День в ООС: бойовики дев’ять разів обстріляли українські позиції

 • 7908 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Від початку цієї доби незаконні збройні формування дев’ять разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Про це повідомляє УНН із посиланням на зведення, опубліковане прес-центром штабу ООС.

"Від початку доби ворог дев’ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації та її найманці обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї – артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначили у штабі.

Як повідомляв УНН, Тристороння контактна група підтримала оголошення перемир'я на Донбасі у ніч з 21 на 22 липня.

Також нагадаємо, що зону проведення ООС відвідала делегація експертів НАТО

Українські Національні Новини

Кримінал та НП