ukenru
den-kiyeva-vidznachat-v-onlayn-formati

День Києва відзначать в онлайн-форматі

 • 22196 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. День Києва, 31 травня, цього року відзначатимуть у теле– та онлайн-форматі, оскільки продовжує діяти заборона на масові заходи у зв’язку із коронавірусом. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу КМДА.

Святкування Дня Києва 31 травня в ефірі столичного телеканалу розпочне традиційний "Пробіг під каштанами", який цього року відбудеться в онлайн-форматі. Із 8:45 відбудуться включення, присвячені заходу, а безпосередньо пробіг стартує о 10:00.

За задумом організаторів, за всіх киян бігтиме команда амбасадорів, які подолають дистанцію 5 км вулицями Києва. Організатори пропонують киянам приєднатися до пробігу в онлайні – подивитися трансляцію та зробити благодійний грошовий внесок – 100 гривень. Кошти спрямують на потреби українських лікарів та медичних установ – Центру дитячої кардіології, кардіохірургії МОЗ України та інших.

Після пробігу в ефірі столичного телеканалу можна буде побачити і почути радіоконцерти гуртів:

  • "ADAM" – 13:15;
  • "On I Ona" – 14:15;
  • гурт [О] – 15:25;
  • "Нумер 482" – 16:10;
  • "Green Grey" – 16:45. Виступ гурту і закриє святковий марафон в ефірі.

Готують кілька святкових сюрпризів і для користувачів соціальних мереж. Столичні колективи створюють святкові ролики, які розповсюдять у соцмережах, на YouTube-каналах, на своїх сайтах.

Також 31 травня о 20:00 відбудеться трансляція концерту Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького у запису, присвяченого Дню Києва.

Нагадаємо, у столиці встановили святкову ілюмінацію до Дня Києва.

Українські Національні Новини

Суспільство