ukenru
den-2-obgovorennya-zakonoproektu-pro-zemlyu-u-radi-vstigli-rozglyanuti-32-popravki

День другий: Рада розглянула 32 поправки до законопроекту про ринок землі

 • 24324 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Верховна Рада України завершила сьогоднішнє обговорення законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні, не ухваливши жодної з 32 розглянутих поправок, передає кореспондент УНН.

Так, парламентарі завершили сьогоднішній розгляд законопроекту про ринок землі, розглянувши 32 поправки з понад чотирьох тисяч. Жодна поправка сьогодні не була підтримана народними депутатами.

Загалом за два дні розгляду законопроекту парламентарі розглянули 216 поправок. Як повідомляв раніше голова профільного комітету ВР з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, спершу розглянуть всі поправки не враховані комітетом, а потім будуть ставитися на голосування дев’ять поправок, які комітет врахував.

Додамо, згідно з порядком денним третьої сесії ВРУ дев’ятого скликання, наступне засідання парламенту заплановане на 18 лютого.

Нагадаємо, 6 лютого народні депутати при заблокованій трибуні почали розгляд законопроекту про ринок землі.

Під час розгляду законопроекту опозиція заблокувала трибуну та президію, після чого голова ВРУ Дмитро Разумков передав свої повноваження першому заступнику Руслану Стефанчуку та покинув сесійну залу.

У перший день розгляду законопроекту не обійшлося і без бійки між народними депутатами.

Українські Національні Новини

Політика