ukenru
delegatsiya-amerikanskikh-senatoriv-zavtra-zustrinetsya-z-zelenskim

Делегація американських сенаторів завтра зустрінеться з Зеленським

 • 10574 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Американські сенатори Крістофер Мерфі (демократ від штату Коннектикут), Джон Баррассо (республіканець від штату Вайомінг) і Рон Джонсон (республіканець від штату Вісконсін) у п'ятницю, 14 лютого, вирушать в Україну, де у них запланована зустріч з президентом Володимиром Зеленським. Про це Мерфі повідомив в середу у себе в Twitter, інформує УНН.

"Я вирушаю до України в п'ятницю, щоб зустрітися з президентом Зеленським. До мене приєднаються сенатори Джон Баррассо і Рон Джонсон. (Президенту США - ред.) Трампу, можливо, вдалося уникнути покарання за корупцію у американсько-українських відносинах, але це не завадить нашим спробам відновити двопартійну підтримку союзництва", - написав Мерфі.

Як повідомлялося раніше в УНН, вчора, 12 лютого, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з комісаром ЄС: обговорили співпрацю і реформи.

Нагадаємо, Сенат США 5 лютого виправдав Трампа в рамках процедури імпічменту.

NEWS: I'm heading to Ukraine Friday to meet with President Zelensky. Joined by @SenRonJohnson and @SenJohnBarrasso.

Trump may have gotten away with the corruption of the U.S.-Ukraine relationship, but that can't stop us from trying to rebuild bipartisan support for the alliance.

— Chris Murphy (@ChrisMurphyCT) February 12, 2020

Українські Національні Новини

Політика