defitsitu-elektriki-v-ukrayini-nemaye-pyatu-dobu-ale-na-odeschini-mozhlivi-vidklyuchennya-ministr

Дефіциту електрики в Україні немає п'яту добу, але на Одещині можливі відключення - міністр

 • 662888 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. В Україні у четвер, 16 лютого, п‘яту добу поспіль генерації електроенергії достатньо для забезпечення потреб споживачів, повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко, заяву якого оприлюднило міністерство у Telegram, пише УНН.

Деталі

За словами міністра енергетики України Германа Галущенка, "сьогодні генерація електроенергії продовжить забезпечувати її споживання, з‘явився певний резерв потужності". "Більше половини електроенергії країни виробляють Рівненська, Південноукраїнська та Хмельницька АЕС", - зазначили у відомстві.

При цьому вказано, що в Одеській області у зв’язку з ремонтами мереж можливі стабілізаційні відключення.

Енергетики Харківської області менш ніж за добу завершили ремонтні роботи та відновили електропостачання у Куп‘янску та прилеглих районах, які напередодні було знеструмлено в результаті ворожих обстрілів, додали у Міненерго.

Доповнення

Армія рф вночі завдала масованого удару по критичній інфраструктурі в Україні. Російські окупанти вночі випустили по Україні 36 ракет, знищено 16.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, коментуючи нічні обстріли, зазначив, що є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Харківщина: окупанти вночі знову вдарили по Куп'янську

     • 492797 переглядiв

    Залужний: росіяни вночі випустили 36 ракет, збито 16

     • 670085 переглядiв