dbr-zavershilo-rozsliduvannya-schodo-nardepa-oleksandra-dubinskogo-u-spravi-nezakonnogo-viyizdu-za-kordon

ДБР завершило розслідування щодо нардепа Олександра Дубінського у справі незаконного виїзду за кордон

 • 18003 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Працівники ДБР завершили розслідування щодо народного депутата України, який підозрюється у службовому підробленні для виїзду за кордон. Як стало відомо УНН від джерел в правоохоронних органах, мова йде про нардепа Олександра Дубінського.

Деталі

ДБР спільно зі СБУ встановили, що депутат вніс неправдиві відомості до офіційних документів на підставі яких виїхав за кордон. У зверненні щодо дозволу на виїзд він вказав підставу — супроводження батька на лікування, однак насправді поїхав на відпочинок.

До того ж депутат і батько виїхали за кордон окремо, а батько взагалі повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець.

ДБР отримано інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат встигнув двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема, в Іспанії підозрюваний зупинявся у двох готелях у Барселоні та у його передмісті.

Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження підозрюваним справа буде направлена до суду, вказали в ДБР.

Доповнення

3 листопада Дубінському повідомили про нову підозру. Як повідомляв УНН, йдеться про підозру у незаконному переправленні осіб через кордон.

6 листопада Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у незаконному переправленні осіб через кордон.

Обвинувачення у суді клопотало про обрання для нардепа Дубінського запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, у серпні 2023 року Дубінському висунули підозру внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування.

Передбачається покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 7 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Великій Британії пошкодили древню римську пам'ятку

     • 22153 переглядiв

    В російській брянській області ліквідовано підполковника фсб

     • 24369 переглядiв

    Безпілотники намагались атакувати нафтобазу у Феодосії - ЗМІ

     • 18493 переглядiв