dbr-vikrilo-skhemu-vvezennya-rosiyskikh-avtozapchastin-v-ukrayinu

ДБР викрило схему ввезення російських автозапчастин в Україну

 • 328620 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Співробітники ДБР змогли заблокувати ввезення 10 тонн російських автозапчастин до України, загальною вартістю понад 3 млн грн. Усі деталі були передані Держприкордонслужби для ремонту бойової техніки, повідомляють у Державному бюро розслідувань, передає УНН.

Деталі

Державне бюро розслідувань заблокувало спробу ввезення в Україну та передало на потреби сил оборони 10 тонн контрабандних російських автозапчастин на суму понад 3 млн грн. Представники країни-агресора планували обійти санкції, оформлюючи товар на білоруські фірми-прокладки та направляючи його через європейські компанії.

Однак, правоохоронці виявили цю схему під час спроби оформлення товару на Київській митниці. Вилучені автозапчастини були передані до Державної прикордонної служби України.

Ці запчастини допоможуть відремонтувати транспортні засоби Держприкордонслужби, що пошкоджені під час бойових дій, та забезпечити їхню ефективну роботу.

Також рамках кримінального провадження за фактом пособництва країні-агресору, контрабандисти можуть бути позбавлені волі на термін до 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна націоналізувала мільярдні активи російських олігархів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Столтенберг назав цілі Ради Україна-НАТО

     • 406400 переглядiв