ukenru
dbr-povidomilo-detali-schodo-pozhezhi-u-viyskoviy-chastini-na-lvivschini

ДБР повідомило деталі щодо пожежі у військовій частині на Львівщині

 • 11407 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. На момент виникнення пожежі в одному з приміщень навчального центру на території військової частини на Львівщині, там перебувало лише двоє військовослужбовців, один з яких загинув. Наразі інший офіцер перебуває у реанімаційному відділенні лікарні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

"За попередньою інформацією, 19 листопада в одному із приміщень навчального центру виникла пожежа. У цей час в ньому перебували двоє військовослужбовців-офіцерів. Внаслідок пожежі, один із офіцерів загинув, інший з численними опіками госпіталізований та перебуває у реанімаційному відділенні лікарні", - вказали у бюро.

Як зазначається, обставини пожежі у навчальному центрі однієї з військових частин в Яворівському районі Львівської області, внаслідок якої загинув військовослужбовець, розслідують слідчі теруправління ДБР, розташованого у Львові. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону.

Кваліфікація: недбале ставлення до військової служби, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП