ukenru
dbr-perevirit-prichetnist-politseyskikh-do-pobittya-aviakonstruktora-antonova

ДБР перевірить причетність поліцейських до побиття авіаконструктора "Антонова"

 • 7569 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві з’ясовується оприлюднений в засобах масової інформації факт причетності працівників поліції до побиття авіаконструктора заводу "Антонов" Віктора Ковальського. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДБР.

"Слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві з’ясовується оприлюднений в засобах масової інформації факт причетності працівників поліції до побиття авіаконструктора заводу "Антонов" Віктора Ковальського", - сказано у повідомлені. 

Подія мала місце 26 грудня 2018 року в місті Києві біля станції метро "Шулявська". За оприлюдненою у ЗМІ інформацією, працівники патрульної поліції із застосуванням сили намагались затримати 81-річного авіаконструктора.

За даним фактом слідчими територіального управління ДБР у місті Києві внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу). Проводяться необхідні першочергові слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв УНН, поліція взялася за розслідування побиття авіаконструктора "Антонова"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП