dbr-i-sbu-provodyat-obshuki-u-nardepa-dubinskogo-cherez-pidozru-u-nezakonnomu-viyizdi-za-kordon

ДБР і СБУ проводять обшуки у нардепа Дубінського, який під виглядом лікування родича поїхав за кордон

 • 435470 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Працівники ДБР спільно з СБУ проводять обшуки у народного депутата України, який під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування. Йдеться про Олександра Дубінського. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДБР та СБУ.

Деталі

Зазначається, нардеп отримав дозвіл залишити Україну під цим приводом та самостійно покинув країну.

Втім, за даними слідства, батько самостійно, без супроводження сина виїхав за кордон, а потім повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець.

Крім того, правоохоронці розслідують факти підписання народним депутатом офіційних документів під час його перебування за межами України, що може свідчити про їх підроблення.

Досудове розслідування здійснюється за фактами службового підроблення та несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 362 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
Слідчі дії тривають.

Доповнення

Нещодавно військовослужбовець Антон Швець заявив, що Дубінський отримав дозвіл на виїзд за кордон з кінця червня до 10 липня, але іще 25 липня нардеп не був в Україні. Фотографії із чоловіком з тату на нозі, як у Дубінського, дівчина нардепа публікувала 26 липня з Іспанії.

Дубінський підтвердив виїзд за кордон, але лише після того, як дані про подорож опублікував Швець – 25 липня.

Дубінський перебуває під американськими та українськими санкціями. Звинувачується разом із підозрюваним у держзраді екснардепом Андрієм Деркачем у втручанні у вибори президента Сполучених Штатів 2020 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зірки "Ейфорії" вшанували пам'ять Ангуса Клауда

     • 759486 переглядiв