ukenru
danilyuk-zayaviv-scho-zhartoma-proponuvav-vindmanu-ocholiti-minoboroni

Данилюк заявив, що жартома пропонував Віндману очолити Міноборони

 • 10924 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Данилюк розповів у вівторок, що жартома запропонував співробітнику Ради національної безпеки (РНБ) Білого дому, підполковнику армії (сухопутних військ) США Александеру Віндману очолити українське Міноборони. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Washington Post і новинний портал The Daily Beast.

Данилюк зазначив, що в контексті їх бесіди з Віндманом ця пропозиція сприймалася як жарт. "У нас були набагато більш серйозні питання для обговорення з різними людьми, - зазначив він. - Очевидно, що це був просто жарт".

Нагадаємо, провідному спеціалісту з питань України в Раді національної безпеки США Александру Віндману три рази пропонували посаду міністра оборони України. Про це повідомляв УНН із посиланням на NBC News.

“Провідному спеціалісту з питань України в Раді національної безпеки США Александру Віндману тричі пропонували очолити Міноборони України”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, Віндман вперше розповів, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк пропонував йому посаду міністра оборони України.

Українські Національні Новини

Політика