ukenru
danilov-zasudiv-napad-na-sivokho-dodavshi-scho-radnik-ne-predstavlyaye-pozitsiyu-rnbo

Данілов засудив напад на Сівохо, додавши, що радник не представляє позицію РНБО

 • 19374 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Те, що сьогодні трапилось з радником секретаря Ради нацбезпеки і оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу Сергієм Сівохою, є неприпустимим. Про це у Facebook написав Секретар РНБО Олексій Данілов, додавши, що Сівохо ніколи не був уповноваженим офіційно представляти позицію РНБО, передає УНН.

"Застосування фізичної сили, образи починаються там, де закінчуються аргументи. Це те, що сьогодні трапилось з Сергієм Сівохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими! Також вчергове хочу наголосити, що Сівохо є одним з моїх 11 позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО України з будь яких питань - чи то ситуації на тимчасово окупованих територіях, чи то питань реінтеграції, пенсій, соціальних виплат чи будь-яких інших", - написав Данілов.

Він наголосив, що кожен з 11 позаштатних радників має свою власну позицію.

"І тому абсолютно робочою є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію", - додав Секретар РНБО.

Нагадаємо, сьогодні представники Національного корпусу зірвали презентацію Національної платформи примирення та єдності, а самому Сівосі порадили поїхати на Донбас та поспілкуватися з людьми у Золотому та Широкиному.

Українські Національні Новини

Політика