danilov-pro-vidpovid-ukrayini-na-rosiyski-ataki-okupantiv-ochikuye-bagato-nepriyemnikh-syurpriziv

Данілов про відповідь України на російські атаки: "Окупантів очікує багато неприємних сюрпризів"

 • 171870 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У відповідь на російські обстріли цивільного населення півдня Україна збільшить масштаби ударів по окупаційним військам. Про це заявив Секретар РНБО Олексій Данілов. Він пообіцяв росіянам багато сюрпризів, пише УНН із посиланням на Twitter Данілова.

Цитата

«Відповідь України на ракетні обстріли мирних міст і вбивство цивільних одна – це збільшення кількості й масштабів ударів СОУ по окупаційним військам. Україна вже давно зібрала до купи всі «червоні лінії» путіна, звила з них мотузку, на якій повісить російський імперський труп. Окупантів очікує багато неприємних сюрпризів і привітів – не тільки від армії дронів, але й від флоту дронів», - написав Данілов у Twitter.

Як зазначив секретар РНБО, спроби залякати мають протилежний ефект і катастрофічні наслідки для рф.

«Одеським політикам колишньої Партії регіонів і ОПЗЖ саме час пояснити, як їх повзання по кремлівському килимку привело в Одесу «руський мир» і скільки крові це коштувало», - зазначив Данілов.

Доповнення

Уночі ворог знов вдався до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Застосувавши ледь не все різномаїття свого ракетного потенціалу, ворог атакував Одещину і Миколаївщину ракетами морського, повітряного і наземного базування.

В результаті ворожої атаки на Миколаїв загинула одна людина, ще 19 постраждали, серед них - п'ятеро дітей.

В Одесі з-під завалів дістали також одного загиблого. Ще 8 людей були поранені.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині відремонтують міст, закритий з 2021 року

     • 250529 переглядiв