ukenru
danilov-na-derzhoboronzamovlennya-u-2020-rotsi-pide-ponad-1-mlrd-dolariv

Данілов: на держоборонзамовлення у 2020 році піде понад 1 млрд доларів

 • 20816 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. На засіданні Ради національної безпеки і оборони було затвердженно рішення про основні показники державного оборонного замовлення на 2020 рік, за якими виділяється понад 1 млрд доларів. Про це заявив на брифінгу в ОП секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає кореспондент УНН.

Так, секретар РНБО нагадав, що на засіданні були розглянуті чотири ключові питання, зокрема - про події, які відбулися сьогодні зранку на території Донецької і Луганської областей, а також щодо коронавірусу.

"Наступне питання – це затвердження стратегії національної безпеки України, і четверте – це затвердження рішення про основні показники державного оборонного замовлення на 2020, 2021, 2022 роки", - зазначив Данілов.

Він пообіцяв, що сьогодні РНБО оприлюднить більш детальну інформацію по останньому питанню.

"Державне оборонне замовлення підвищене у порівнянні з минулим роком - ви зможете з цим ознайомитись. Можу сказати, що держоборонзамовлення підвищено у порівнянні з минулим роком на 16%. Ми розраховуємо у цьому році витратити більше 1 млрд доларів", - сказав секретар РНБО.

Як повідомлялося раніше в УНН, Загороднюк запевнив, що державні оборонні замовлення стануть "частково відкритими".

Українські Національні Новини

Політика