daniia-poobitsiala-ukraini-8-miliardiv-yevro-ta-litaky-f-16

Україна отримає 8 мільярдів євро та літаки F-16 від Данії

 • 104513 переглядiв

Данія обіцяє 8 мільярдів євро допомоги Україні та планує постачати літаки F-16 разом із союзниками, про що заявив прем'єр-міністр Фредеріксен під час зустрічі з президентом України Зеленським.

Данія планує надати Україні 8 млрд євро допомоги Україні протягом кількох років, а також літаки F-16 разом із союзниками. Крім того, парламент Данії розгляне надання нової допомоги, повідомила прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен під час спільної пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським, передає кореспондент УНН.

Деталі

Всі країни разом стійко стоять з Україною. Ми підтримуємо Україну з самого початку цієї війни. Як цивільною, так і гуманітарною допомогою. І саме зараз ми на тому моменті, коли потрібно допомогти, щоб в Україні було все необхідне для того, щоб продовжити свою боротьбу. Як сьогодні, так і на завтра і на наступні роки

- сказав прем’єр Данії.

Фредеріксен додала, що путін не повинен виграти цю війну і, що країни Європи стійко стоять разом з Україною.

Крім того, вона оголосила, що Данія надасть 8 млрд євро допомоги Україні протягом кількох років , а також літаки F-16 разом із союзниками. Також парламент Данії розгляне надання нової допомоги – включно з безпілотниками та іншим необхідним для боротьби обладнанням.

Нагадаємо

Прем’єр міністр Норвегії Йонас Гар Стере під час спільної пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським оголосив про додаткову допомогу Україні.

Павло Башинський

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна отримає 8 мільярдів євро та літаки F-16 від Данії

     • 104513 переглядiв

    Як захистити авто від воєнних ризиків?

     • 40730 переглядiв