dali-bude-golova-ova-iz-zsu-ofitsiyno-pidnyav-ukrayinskiy-prapor-nad-balakliyeyu-i-pokazav-video

"Далі буде...": голова ОВА із ЗСУ офіційно підняв український прапор над Балаклією і показав відео

 • 155378 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Сьогодні спільно із військовими на чолі з командуванням Сухопутних військ ЗСУ Олександром Сирським підняли український прапор над Балаклією, звільненою від російських окупантів на Харківщині, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram і оприлюднив відео, пише УНН.

Цитата

"Місто Балаклія, Харківська область, державний прапор України офіційно піднято. Слава ЗСУ! Далі буде..." - сказав Синєгубов у відео.

Деталі

При цьому голова ОВА написав: "Балаклія - це Україна! Сьогодні спільно із військовими на чолі з командуванням Сухопутних військ ЗСУ Олександром Сирським підняли український прапор".

"Хлопці та дівчата Збройних Сил, ви сьогодні творите нову історію вільної України, пишаємося. Далі буде…" - наголосив Синєгубов.

Доповнення

9 вересня Генштаб ЗСУ поінформував, що сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку - завдяки вмілим і злагодженим діям ЗСУ, за підтримки місцевого населення, просунулися майже на 50 км за 3 дні.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що станом на вечір 9 вересня ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області. Зокрема, 8 вересня Зеленський виклав відео, де військові проінформували Президента про виконання наказу і взяття під контроль Балаклії на Харківщині.

У частині сіл регіону тривають заходи з перевірки та убезпечення території, поступово беруть під контроль нові населені пункти, зазначав Зеленський.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначав 10 вересня вранці, що "ЗСУ проводять успішні операції зі звільнення нашої території від окупантів" і що "звільнено або взято під контроль понад 30 населених пунктів області. І це далеко не все…".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ССО захопили нову російську зброю як трофеї на Харківщині

     • 312742 переглядiв