ukenru
d-tramp-opinivsya-v-rosiyskiy-pasttsi-politolog

Д.Трамп опинився в російській пастці - політолог

 • 20525 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Президент США Дональд Трамп опинився у російській пастці, бо  він би хотів домовитися з Росією, але зараз цього зробити не може. Таку думку в коментарі УНН висловив політичний експерт Володимир Фесенко.

"Парадокс цієї невизначеності в тому, що Трамп хотів домовитися з Путіним, щиро хотів. На цьому неодноразово наголошували і його люди. Але зараз йому неможливо домовлятися, неможливо йти на будь-які поступки на бік Путіна, адже це викличе величезні підозри проросійськості, залежності, в таємних контактах і так далі. Трамп опинився у російській пастці. Чому я про це кажу? Зараз дуже складна ситуація щодо "російського питання", бо з ним тісно пов'язане питання українське. Подобається нам чи не подобається, але це пов’язано і з Кримом, і з конфліктом на Донбасі", - додав В.Фесенко.

Як повідомляв УНН, політичний експерт Володимир Фесенко заявив, що наразі є інформація, що візит Президента України Петра Порошенка до США та ймовірна зустріч з президентом США Дональдом Трампом відтерміновані приблизно на місяць, хоча дати ще опрацьовуються.

Українські Національні Новини

Політика