ukenru
cpivrobitniki-lisovoyi-sluzhbi-indiyi-vryatuvali-ditinchat-ridkisnoyi-kishki

Cпівробітники Лісової служби Індії врятували дитинчат рідкісної кішки

 • 34475 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Cпівробітники Лісової служби Індії врятували диких тварин на одній із сільськогосподарських ферм. Це вдалося завдяки працівникам, які повністю зупинили свою роботу, аби потурбуватися про родину кошенят. Про це повідомляє УНН з посиланням на NDTV.

Деталі

Під час збирання врожаю фермери виявили у траві 5 малюків рідкісної очеретяної кішки. Цей вид відноситься до тих, який вимирає та захищений законом.

Хоч мами-кішки поблизу не було, проте фермери сподівалися, що вона повернеться. Вони не чіпали кошенят, а обережно обгородили їх та зупинили роботу в полі.

Співробітники Лісової служби, яких викликали на місце події, встановили кілька камер та стали чекати. Коли очеретяна кішка повернулася, її зловила одна з відеопасток. Вона кілька разів обійшла поле, перевірила усе навколо, а вночі по одному перетягла кошенят у ліс.

Our rescue work was featured in all national news portals today. Good to see the positive effect. After this a prominent NGO asked me to give details of kids of village, they want to give them gifts. Which we will do. This is how balance works. https://t.co/FOrKr43Ypa

— Parveen Kaswan, IFS (@ParveenKaswan) November 11, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу