covid-19-biliy-dim-sformuvav-spisok-z-ponad-200-kontaktnikh-osib-z-trampom

COVID-19: Білий дім сформував список з понад 200 контактних осіб з Трампом

 • 9720 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Білий дім передав представникам штату Нью-Джерсі імена понад 200 осіб, які відвідали події навколо поїздки президента США Дональда Трампа в Бедмінстер у минулий четвер, за кілька годин до того, як він пройшов позитивний тест на COVID-19. Про це пише Reuters, передає УНН.

“Білий дім надав представникам штату Нью-Джерсі імена щонайменше 206 осіб, які брали участь у заходах”, — заявило Міністерство охорони здоров’я Нью-Джерсі.

Зазначається, що влада штату зв’язалася з людьми і рекомендувала їм самостійно контролювати наявність симптомів та карантин, якщо вони тісно контактували з президентом США та його персоналом. Чиновники також беруть інтерв’ю у співробітників гольф-курорту Трампа в Бедмінстері та дають рекомендації щодо охорони здоров’я.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. В минулу п’ятницю він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. За останніми даними лікарів, стан президента США поліпшується, і він може повернутися в Білий дім вже в понеділок.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден у неділю отримав негативні результати чергового тестування на коронавірус. У штабі демократа заявили, що Байден готовий перенести дебати через зараження Трампа на COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 10816 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 28,34 грн/долар

     • 11110 переглядiв

    Пандемія: на COVID-19 у світі інфіковано понад 35 млн людей

     • 13360 переглядiв