ukenru
chotiri-spetsializovani-tsentri-dlya-ditey-yunisef-stvoryat-u-mariupoli

Чотири спеціалізовані центри для дітей "ЮНІСЕФ" створять у Маріуполі

 • 7792 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 16 грудня. УНН. Чотири спеціалізовані центри для дітей "ЮНІСЕФ" в Маріуполі і 12 дитячих майданчиків по всій Донецькій області планують відкрити у 2017 році. Про це повідомили представники міжнародного фонду "ЮНІСЕФ" на спільному форумі з обласної поліцією і міською владою, передає кореспондент УНН.

Головна причина форуму - актуальні питання безпеки дітей, захисту їх прав в зоні АТО, як уберегти дитину від суїцидальних груп в соціальних мережах, запобігання жорстокого поводження з дітьми та безпритульності, а також практичної допомоги дітям, які постраждали від жорстокого поводження.

За словами начальника ГУНП Донецької області В'ячеслава Аброськіна, "бути дитиною в Донецькій області небезпечно", і для вирішення проблеми потрібно об'єднатися всім: і міській владі, і поліції, і міжнародним партнерам.

"Наші діти останнім часом захоплені соцмережами. Фіксуємо смерті суїцидом у 14-15 років. Ось у Волновасі 9 річний хлопчик повісився на дереві, у Красному лимані 16-річний підліток також повісився. Не повинні маленькі діти закінчувати так життя - суїцидом. Інші ж діти тікають від батьків або з дитячих будинків, потім ми їх знаходимо де-небудь під Торецьком. На питання - куди йдеш? Він каже - на війну. І таких випадків маса за цей рік. Я вважаю - це наша спільна провина. Ми десь не спрацьовуємо, ми повинні разом - поліція, міська влада і ЮНІСЕФ об'єднатися", - сказав В.Аброськін.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП