ukenru
chotiri-parki-kiyeva-obrobili-proti-klischiv

Чотири парки Києва обробили проти кліщів

 • 18546 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Території чотирьох парків Києва вже обробили проти кліщів. Про це у Facebook повідомляє "Київзеленбуд", передає УНН.

"Фахівцями КП "Профдезінфекція" проведено винищувальну (акарицидну) обробку проти кліщів на території таких зелених зон: парк "Муромець" і парк з водними об’єктами вздовж проспекту Шухевича між проспектом Маяковського та вулицею Бальзака у Деснянському районі, Голосіївський парк у Голосіївському районі та парк "Нивки" у Шевченківському районі", - йдеться у повідомленні.

Також цього місяця запланована обробка території парків "Партизанська Слава" у Дарницькому районі та "Перемога" у Дніпровському районі столиці.

Нагадаємо, завідувач консультативно-інформаційного відділу "1583" Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва Олександр Комашко розказав УНН, як уберегти себе від укусу і що робити, якщо кліщ все ж вкусив. Бажано взяти з собою засоби від кліщів та комах, також, по можливості, одягти цупкий одяг, який щільно прилягає до тіла і не дозволяє кліщам потрапити на поверхню шкіри. Крім того, слід обов’язково готувати місце відпочинку: ділянку бажано розчистити, а траву - зім'яти.

Українські Національні Новини

Київ