ukenru
chotiri-lyudini-otrimali-poranennya-cherez-zemletrus-u-kitayi

Чотири людини отримали поранення через землетрус у Китаї

 • 8957 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Станом на 12 годину суботи чотири людини отримали легкі поранення в результаті землетрусу магнітудою 5,9 в повіті Моцзян провінції Юньнань на півдні Китаю. Про це з посиланням на повітову адміністрацію повідомляє Xinhua, передає УНН.

У суботу о 10:31 в повіті Моцзян міста Пуер провінції Юньнань стався землетрус магнітудою 5,9. За повідомленням провінційного сейсмологічного управління, підземні поштовхи відчули жителі 15 волостей і селищ повіту Моцзян, а також міст Ліньцан, Юйсі і Куньмін.

Відразу після землетрусу провінція Юньнань задіяла механізм екстреного реагування третього рівня і створила штаб боротьби з наслідками землетрусу. Група в складі понад 100 осіб була направлена ​​до постраждалого від землетрусу району.

Сейсмологічне управління провінції Юньнань повідомило, що станом на 12 годину після землетрусу в повіті Моцзян було зафіксовано 6 афтершоків магнітудою вище 2.

Нагадаємо, 8 вересня в провінції Юньнань на півдні Китаю стався землетрус. За даними Європейсько-середземноморського сейсмологічного центру, його магнітуда сягнула 5,6.

Українські Національні Новини

Новини Світу