chomu-odrazu-ne-102-tayemnitsya-radnik-mera-mariupolya-pro-yavku-na-psevdoreferendumi

"Чому одразу не 102 - таємниця": радник мера Маріуполя про "явку" на псевдореферендумі

 • 148899 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram іронічно відреагував на заявлену окупантами "явку" на псевдореферендумі, додавши, що акція "спіймай виборця" на тимчасово окупованій території продовжується, пише УНН.

Цитата

"Маріуполь. Передостанній день циркореферендуму. Донецькі гауляйтери звітують про явку понад 77 відсотка, хоча чому одразу не 102 - таємниця. Сьогодні ще пошуковий день мобільних дільниць під гаслом “спіймай виборця”. Саме “вільне волевиявлення” виглядає так. Пошук і примушення. Носій урни автоматом прозоро натякає про наслідки відмови", - зазначив Андрющенко.

Доповнення

У "л/днр" заявили, що фейкореферендуми про входження до складу рф визнані "такими, що відбулися" з оголошеними "явками" у нібито 76,09% та та 77,12% відповідно.

Як свідчить інформація, яка є у розпорядженні СБУ, а також телефонні розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у "керівництві л/днр", російські окупанти "підбили" підсумки фейкових референдумів на окупованих територіях України ще на початку вересня.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибори в Італії: із відривом перемагають правоцентристи

     • 169635 переглядiв

    Місцями дощі та до 24° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 116930 переглядiв

    Голова Запорізької ОВА показав наслідки ворожого обстрілу

     • 217403 переглядiв